Autor: Informer.rs

23.12.2020.

15:46

Foto:

Sport

UZBUNA! Zvezda može da mu ponudi "samo" 30.000 evra mesečno!

Uprava fudbalskog kluba Crvena zvezda je odahnula je kada je dovela Aksela Bakajoka iz Intera. Generalni direktor Zvezdan Terzić intenzivno pregovara sa Duškom Tošićem oko njegovog drugog mandata u Ljutice Bogdana, a i dalje se nada Aleksandru Dragoviću.

Sada ostaje da se vidi hoće li Sanogo ostati u crveno-belom dresu. Snažni zadnji vezni došao je prošle zime na jednogodišnju pozajmicu iz Al Itihada, a posle 12 meseci u Ljutice Bogdana spreman je da iskoristi nekorektnost velikana iz Saudijske Arabije.

Informer

Sanogo sve bliži ostanku u srpskom šampionu

Slavni klub sa bliskog istoka nije redovno plaćao Sanogoa, što je ostavilo mogućnost Sanogu  da dobije raskid na štetu kluba. Međutim, zbog komplikovane procedure Sanogo je želeo da izbegne da tuži Al Itihad svetskoj kući fudbala. 

Kada se desi raskid,  Sanogo će gotovo izvesno potpisati ugovor sa crveno-belima. 

Jasno je da Sanogo u Crvenoj zvedi neće moći da računa na primanja na kakva je navikao do sada. Zbog najavljenog kresanja budžeta i potencijalnog smanjivanja plata, crveno-beli Sanogu mogu maksimalno da ponude 30.000 evra mesečno. Toliko crveno-beli nude i Dušku Tošiću. Mada bivši reprezentativac Srbije želi da obuče Zvezdin dres zbog povratka u Srbiju i privatnih razloga, aaznaje Mozzart sport.