Autor: Informer.rs

10.01.2021.

12:46

Foto:

Sport

ON JE ZVEZDINA VELIKA ŽELJA! Terzić otkrio sa kim crveno-beli PREGOVARAJU!

Jedan od najboljih igrača tokom jeseni bio je Nemanja Milunović, a evo hoće li doći do produžetka saradnje sa visokim štoperom. 

- Pričali smo sa Milunovićem pre mesec dana, pa i jutros. Posle treninga dolazi kod mene u kancelariju, nesporna je želja obe strane da nastavimo. Razgovaraćemo sa agentom i tu ne bi trebalo da bude išta sporno, ostaće dugo da igra u Zvezdi...

Informer

Pojačanje o kojem se najviše priča je Duško Tošić, dotakao se Terzić i o njemu. 

- Pričali smo s Tošićem, čuli se jutros, obavićemo još razgovore, ima naš poziv, vrata su mu otvorena. Samo treba da se poklope planovi i ambicije i videćemo još. Razgovaraćemo ovih dana, biće fizički spreman. Nadam se da ćemo se dogovoriti - rekao je Terzić. 

Crvena zvezda ima ponude za petoricu fudbalera, a to je potvrdio i generalni direktor. 

- Ima konkretnih ponuda. Pre svega za Bena i Degeneka, procenićemo u skladu sa potrebama tima, pričao sam već sa Stankovićem i Mrkelom da napravimo dogovor da zauzmemo dogovor o odlasku igrača. Može se desiti da odu obojica, a mogu i obojica da ostanu - rekao je Terzić i nastavio. 

Informer

- Imamo ponude za naše mlade igrače Petrovića, Gavrića i Nikolića, ali nismo planirali da odlaze. Mi ćemo sigurno zatvoriti finansijsku konstrukciju do juna i imaćemo stabilno poslovanje. Igrači mogu da se fokusiraju i nema opuštanja, šampionska titula nije osvojena!

Pored Tošića, dugačak je spisak igrača koji se pominju kao moguća pojačanja Crvene zvezde, ali uglavnom je reč o strancima. 

- Mi imamo problem stranaca i govorili smo o tome prošle i pretprošle godine. Četiri stranca su malo da bi se realizovali postavljeni ciljevi. Otišao je Boaći, došao je Bakajoko, priključili smo Odadu, a sad ih opet imamo šestoricu. Ako dovedemo još jednog... Mora da se poveća broj stranaca bar na pet - rekao je generalni direktor Crvene zvezde. 

Informer

Za kraj Terić je govorio o ciljevima za narednu sezonu. 

- Mi moramo da se fokusiramo na osvajanje šampionske titule i u ovoj sezoni znači više nego ikada ranije. Ne samo da bi prvi put u istoriji osvojili četiri šampionske zaredom, nego pobednik nosi sve. Vicešampion ne ide ni u kvalifikacije za Ligu Evrope nego u Ligu konferencija. Veliki je ulog, moramo da osvojimo šampionsku titulu. Imamo i spektakl protiv Milana, vraćeni smo na mapu Evrope i učinićemo sve da iz tog dvomeča budemo uspešniji od njih. Svesni smo kakav nas meč čeka, igraju izvanredno i nisu imali bolji i jači tim. Nadam se da ćemo imati bar 30% publike, jenjava pandemija, nadamo se bar 15-16 hiljada navijača. Cilj je naravno i osvajanje Kupa Srbije - podvukao je Terzić.