Autor: Informer.rs

16.01.2021.

11:52

Foto:

Sport

MUKA MI JE OD PATETIKE, VEROVATNO SAM ZALEDIO PISTU! Čović opleo bez dlake na jeziku!

Smatra Čović je da bi crveno-beli bar za 30 odsto bili jači da imaju publiku na svom terenu, ali i objasnio situaciju sa meča protiv Fenerbahčea. 

Tada je klub sa Malog Kalemegdana bio u centru pažnje zbog navijača u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Nismo samo mi kritikovani (misli na Partizan prim. aut)... Nama je to nabačeno na vrat u zdravoj medijskoj slici Srbije. Važno je da nismo pili kafu svi zajedno. Bilo je 183 troje u hali koja prima 8.000, svi su testirani na temperaturu i izvršena je dezinfekcija pre ulaska. Nikada nam nije bila namera da se izdiženo iznad države i izvinjavam se zbog toga - rekao je za TV Prva Čović.

Informer

Kako je rekao, u hali su bili članovi Skupštine i Upravnog odbora kluba, ali ne samo oni.

- Tu je bio i ambasador Turske sa svojom delegacijom, kao i iz 'Turkish airlines'-a. Izvinjavamo se ako smo napravili grešku. Samo, muka mi je od patetike koja se ubacuje gde treba i ne treba. Ajde da pričamo o tome, pa da vidimo ko ima argumente... Nismo hteli nikoga da provociramo.

Pomenuo je odlaganju meča sa Realom u Evroligi zbog nevremena u Madridu i zaleđene piset.

- Tu je takođe bilo mistifakacija. Verovatno sam ja zaledio pistu u Madridu. Sada ćemo odavde da je očistimo. Imali smo čarter let, nismo uspeli da poletimo u utorak i sredu, pa smo otišli u Valensiju. Sada pošto koristimo čarter, dajte da budemo ekonomični, pa je novi termin u ponedeljak. To je izazvalo pomeranje u ABA, što nam nije u interesu, ali je viša sila - dodao je Čović, a Zvezda u ponedeljak igra meč u Madridu.

Bonus video