Autor: Informer.rs

22.01.2021.

22:13

Foto:

Sport

PRAVO U METU! Radonjić objasnio zbog čega je Zvezda izgubila od Barselone

Posle meča, Radonjić je kratko analizirao duel sa Kataloncima i jasno je istakao da su najveći problem bili skokovi i promašena slobodna bacanja.

- Od samog starta sezone je jasno da je Barselona jedan od favortita za osvajanje Evrolige. I večeras su pokazali da se radi o ekipi sa ogromnim kvalitetom. Mi smo se borili koliko smo mogli, bilo je dobrih ali i loših momenta. Previše promašenih slobodnih bacanja i ogromna razlika u skokovima protiv ovakve ekipe ne može da donese dobar rezultat - rekao je crnogorski stručnjak.

Informer

Dejan Radonjić sa svojim igračima

Trener crveno-belih se potom osvrnuo na težak i zgusnut raspored koji ima njegov tim.

- Svi imaju problema, naš raspored je zaista težak, ali jednostavno moramo da se pripremamo u hodu. Okrećemo se Mornaru, idemo gostujemo u Baru za dva dana (nedelja 19). Mornar je apsolutno zasluženo na prvoj poziciji u ABA ligi. Trenutno razmišljamo samo o tom duelu, a zatim se okrećemo gostovanju Efesu.

Danas se posle duže pauze vratio Džordan Lojd, a u ritam se vraća i Lendri Noko.

- Kratko je vreme da se da neki sud o njihovim igrama. Očekujem u narednom periodu dobre partije od pomenutog tandema koje će pomoći ekipi u ostvarivanju što boljih rezultata i zacrtanih ciljeva - završio je Radonjić.