Autor: Informer.rs

29.01.2021.

09:15

Foto:

Sport

TERZIĆ ŽESTOKO UZVRATIO STANOJEVIĆU! Promašio si temu! Zvezda je protiv toga da se pravila menjaju usred sezone!

Stanojević je bio veoma ljut, pitao se ko vodi FSS, te da je sramota to što se radi. Dirketor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da je izanađen izjava trenera Partizama.

- Iznenađen sam izjavama Saleta  Stanojevića i njegovim pominjanjem Crvene zvezde. Iskreno ga cenim i kao trenera i kao čoveka, ali je skroz promašio temu. Tretiranje igrača iz EU kao domaćih igrača u ovom trenutku uopšte nije tema u Crvenoj zvezdi. Naš klub je protiv toga da se menjaju pravila u sred sezone - kazao je Terzić i dodao:

Informer

Aleksandar Stanojević

-  U FSS sede ozbiljni i odgovorni ljudi i verujem da razmišljaju na isti način. Direktor reprezentacije Matijašević je izjavio da FSS ima obavezu da usaglasi svoje propise sa višim propisima, a to je potpisan sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU i da to treba uraditi u narednom periodu. Ne verujem da je mislio na ovaj trenutak u polusezoni. Možda da bude tema u narednim danima, a da važi od juna. Saletu Stanojeviću želim sve najbolje i javno mu se zahvaljujem na sportskoj i fer izjavi da je Crvena zvezda zasluženo prva sa devet bodova prednosti i u tom pravcu treba i da nastavi.