Autor: Informer.rs

04.02.2021.

16:47

Foto:

Sport

RAD NE ODUSTAJE OD ZVEZDINOG BISERA! Mi smo NAJBOLJA sredina za njega! Crveno-beli na potezu!

Zvezda je imala jasan plan da Radulovića prosledi u Grafičar kako bi skupljao neophodno iskustvo u seniorskom fudbalu. Ipak, mladi krilni igrač je u dogovoru sa porodicom i ljudima koji brinu o njegovoj karijeri odbio tu mogućnost te je "kažnjen" i prekomandovan u omladinski tim crveno-belih. 

Informer

Želeo je rasplet situacije da iskoristi Rad i ubedi Zvezdu da je najbolje da Radulović karijeru nastavi na Banjici gde bi igrao superligaški fudbal, što je bila ideja i Andrije Radulovića, ali za sada nema naznaka da je do dogovora došlo. Ipak, sportski direktor "građevinara" Miloš Trifunović ne odustaje od dovođenja talentovanog fudbalera. 

- Rad i dalje želi Andriju Radulovića. Smatram da je on jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera i da bi nam mnogo značio u nastavku sezone. Čekamo odluku ljudi iz Crvene zvezde i nadamo se pozitivnom ishodu. Rad je dobra sredina za razvoj mladih igrača i verujem da bi dolaskom Radulovića i on kao igrač i Rad kao klub imali korist - rekao je Miloš Trifunović. 

Informer

Zvezda je licencirala Andriju Radulovića za proleće, na spiskuje i za Ligu Evrope, te bi to moglo da znači da do dogovora ipak neće doći. Radu je ostalo malo više od 24 sata da ubedi Zvezdu da je Banjica najbolja opcija i za njih i za Radulovića.