Autor: Informer.rs

10.02.2021.

17:00

Foto:

Sport

SJAJNE VESTI SA "MARAKANE" PRED MILAN! Katai se vraća!

Katai je uspešno prošao kontrolu lekarskog konzilijuma na Vojnomedicinskoj akademiji i priključiće se timskim treninzima i rada sa 60 odsto mogućnost. Nažalost, za dvomeč protiv Milana je kasno, ali će na "Marakani" moći da odahnu jer se Katai posle nekoliko meseci neizvesnosti vraća u tim. 

Informer

Kako prenosi "Mozzartsport" on se posle nekoliko nedelja individualnih treninga vraća timskim treninzima. Pored toga, Kataiju je smanjena terapija, jer tim lekara sa VMA ne želi ništa da rizikuje, već da dodatno testira organizam kreativca iz Srbobrana. 

Informer

Kataiju je krajem prošle godine dijagnostikovana trombocitopenija, on je početkom 2021. doveo krvnu sliku u red, ali lekari nisu želeli da preuzimaju nikakav rizik. Poslednji takmičarski meč Aleksandar Katai je odigrao 12. novembra prošle godine, kada je nosio dres reprezentacije u sudaru sa Škotskom.

Desetka Crvene zvezde bi za takmičarski fudbal trebalo da bude spremna već početkom marta, što znači da će Stanković dobiti ogromno pojačanje pred važne bitke u domaćem prvenstvu, ali i ukoliko crveno-beli eliminišu Milan, Katai bi mogao da zaigra i u Evropi!