Autor: Informer.rs

13.02.2021.

19:09

Foto:

Sport

MILIJAŠ OČAJAN! BIĆE LAKŠE PROTIV MILANA! Fudbalerima bilo teško da hodaju!

Nakon utakmice koju je Crvena zvezda odigrala u Nišu i ostvarenog minimalnog trijumfa, Nenad Milijaš, jedan od pomoćnika Dejana Stankovića u njegovom stručnom štabu, ocenio je dešavanja sa utakmice na "Čairu". Jedini strelac bio je Ivanić u 27. minutu meča!

- Najbitnija su tri boda, a ostalo se zaboravlja. Teren i uslovi za igru su bili loši, mislim da je fudbalerima bilo teško da hodaju, a kamoli da trče. Sve što smo trenirali i radili, nije moglo da se pokaže, sem borbe i htenja. Dali smo gol, završili utakmicu na pravi način i bilo bi mi još draže da Erakovića nije zabolela noga u drugom poluvremenu. Nadam se da je on dobro, jer iz ovog samo treba da izađemo zdravi - rekao je Milijaš.

Informer

Minimalni trijumf ostvarila je Zvezda u Nišu

Sledeći rival Zvezde je sedmostruki prvak Evrope Milan, crveno-beli će u četvrtak (18.55) odmeriti snage sa liderom Serije "A", u šesnaestini finala Lige Evrope.

Očekuje nas hladno vreme i u četvrtak, ali naš teren ima grejače i biće nam mnogo lakše da se spremimo i ostvarimo ono što želimo protiv Milana - istakao je Nenad Milijaš.

Ova izjava Nenada Milijaša je nastala ubrzo nakon što je postojala informacija da iz tabora Crvene zvezde niko neće govoriti za "TV Arena sport", koju smo mi i preneli, pa se ovim putem izvinjavamo našim čitaocima.