Autor: Informer.rs

16.02.2021.

18:38

Foto:

Sport

BORJAN ŠKORPION! Kapiten Zvezde ima "KECA U RUKAVU" za Milan, kao Igita nekada! /VIDEO/

Sve je spremno za spektakl u Beogradu! Malo više od 48 sati ostalo je do utakmice koja može da reši pitanje, da li je Zvezda spremna za veliki povratak na evropsku scenu! Crveno-beli će u četvrtak na Marakani dočekati Milan u okviru šesnaestine finala Lige Evrope. 

Ono što može da raduje Delije je činjenica da je atmosfera u taboru šampiona Srbije na viskom nivou, te da su svi puleni Dejana Stankovića spremni za, kako on kaže, "borbu neprestanu" protiv Milana!

Mnogo se u duelu protiv Rosonera očekuje od kapitena Milana Borjana, koji će imati težak zadatak da zaustavi udarce svih "aždaja" Milana, ali je na treningu pred utakmicu sa Italijanima pokazao da ima i skrivenog aduta za njih - škorpion kik! 

U istoriji fudbala kolumbijski golman Rene Igita ostao je upamćen po ovom akrobatskom potezu. Kolumbijac je na prijateljskom meču protiv Engleske 1995. godine na taj način zaustavio udarac Pola Gaskojna. 

Podsećamo, prvi duel Zvezde i Milana na programu je u četvrtak od 18:55 na Marakani, dok se revanš igra sedam dana kasnije na San Siru.