Autor: Informer.rs

27.02.2021.

10:31

Foto:

Sport

ZVEZDINA LEGENDA STALA GOBELJIĆU U ZAŠTITU! Katai je imao bolju priliku, a nije je iskoristio!

Ipak, strasti oko dešvanja na San Siru nisu se stišala, a događaj iz 69. minuta kada je Marko Gobeljić promašio ogromnu priliku ostaće urezan u sećanjima Delija. 

Bila je to "mrtva" šansa, Donaruma je aktrobatski odbranio udarac Seku Sanoga, da bi Gebeljić sa pet metara poslao loptu preko stadiona. Samo 60 sekundi kasnije dobio je i crveni karton i izrastao u tragičara. 

Informer

Navijači su po povratku ekipe iz MIlana podržali uvek požrtvovanog Zvezdinog univerzalca, a sada je u odbranu Gobelje stao i Boško Đurovski. 

- Za one koji nikada nisu igrali fudbal neshvatljivo je da neko promaši gol velčine sedam metara sa svega pet metara. Međutim bila je teška situacija, iako se čini da je bio sam, lopta je odskočila. On nije igrač napadačkog formata, nije dobro poklopio loptu, tu mora da se odreaguje u deliću sekunde. On dečko je pokušao samo da zakuca loptu, ali je bila nezgodna situacija. Mi smo morali ranije da rešimo tu utakmicu, kod situacije dva na jedan kada su napadali Katai i Ivanić, ali tu moram da pohvalim igrača Milana koji nije napao Kataija i usporio je taj napad čekanjem i naterao krilo Zvezde da šutne - rekao je Boško Đurovski za Sputnjik. 

Informer

Legendarni fudbaler ističe da bi Katai sigurno realizovao priliku, ali se Dalot dobro postavio. 

- Po meni je to bila bolja šansa, nego ona Gobeljićeva. Bio je to šut slabijom levom nogom, lopta se odbila od golmana. To je bila teža situacija nego Kataijeva, ne znam šta je Aleksandru bilo, da li je to ta nespremnost, pa je izgubio kocentraciju u situaciji dva na jedan. On je magičan igrač, tu je malo bio egoista - dodao je Đurovski.