Autor: Informer.rs

28.02.2021.

20:42

Foto:

Sport

STANKOVIĆ PREZADOVOLJAN! Srećan sam zbog Kataija! Žigić smatra da su dobijeni novi, mladi igrači!

Trener šampiona Srbije, Dejan Stanković, nije krio zadovoljstvo nakon što je Zvezda pregazila Proleter i postigla četiri gola protiv tima iz sredine tabele.

- Pričali smo da je teško posle onakva dva meča protiv Milana i načina na koji smo ispali, ali ponovio sam dosta puta da ne može niko da ima veći motiv od nas. Znamo šta nam je cilj i ova utakmica nam je bila veoma bitna. Prvo poluvreme smo odigrali fenomenalno, u jakom ritmu, u nastavku smo rotirali igrače, odmorili pojedince i pao je ritam. Pružili smo šansu igračima koji nisu mnogo igrali do sad. Drago mi je da se Aleksandar Katai vratio na pravi način, pogotkom. Bitno je da su svi igrači izašli na svojim nogama, da nije bilo povreda i okrećemo se novoj utakmici koja nas očekuje već u sredu  - rekao je Stanković.

Informer

Stanković blista od sreće posle odličnog izdanja Zvezde

Branko Žigić, šef struke gostiju, uprkos porazu nije imao zamerke na račun svojih izabranika.

- Čestitam Crvenoj zvezdi koja je apsolutno potvrdila ulogu favorita u ovoj utakmici. Drago mi je što su nas u Italiji predstavljali u lepom svetlu. Kad je ova utakmica u pitanju smatram da nismo mnogo izgubili. Dobili smo neke nove mlade igrače, igrali smo sa sedam bonusa od kojih su dvojica debitanti.. Proleter treba da razmišlja o budućnosti i da šansu traži na domaćem terenu, a ne protiv Zvezde -  rekao je trener Proletera.

Informer