Autor: Informer.rs

22.03.2021.

22:23

Foto:

Sport

PROCURIO ZLOKOBAN PLAN! Navijači Budućnosti na čelu sa sinom Mila Đukanovića hteli da LINČUJU košarkaše Crvene zvezde

Na utakmici se neočekivano pojavio veliki broj navijača Budućnosti, uprkos zabrani prisustva gledalaca na svim sportskim manifestacijama. Ipak, još zanimljivije je da su svi nosili novinarske akreditacije, što jasno govori da ih je organizovala uprava kluba.

Već tada je svima bilo jasno da nešto "smrdi", a situacija se dodatno pogoršala na poluvremenu kada se jedan od huligana zaleteo da uđe na teren kako bi se obračunao sa igračima Crvene zvezde. Ipak, obezbeđenje je na vreme reagovalo, pa je sprečen potencijalno veliki incident.

Na kraju se može reći da je Zvezda "srećom" poražena velikom razlikom, pa je to oraspoložilo huligane među kojima je bio i Blažo Đukanović, sin Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore. Inače, ko zna šta bi bilo da je rezultat bio drugačiji...

Informer

"Novinari" na meču u Podgorici

Podsetimo, osim toga što je jedan navijač pokušao da se obračuna sa crveno-belima na poluvremenu, tokom celog meča su konstantno bili vređani Srbija, Crvena zvezda, Branko Lazić, Nebojša Ilić, ali i Dejan Radonjić koji je legenda Budućnosti, a sada strateg tima sa Malog Kalemegdana.

Takođe, povremeno su se čuli i majmunski krici upućeni na račun Zvezdinih tamnoputih igrača, a ponajviše Korija Voldena. Takvo ponašanje je prosto neverovatno, pogotovo što i Budućnost ima nekoliko košarkaša koji nisu beli.