29.03.2021.

15:36

Foto:

Sport

DAĆEMO SVE OD SEBE, IAKO NEMA ZNAČAJA! Zvezda napada Milan svim snagama!

Utakmica Crvena zvezda - Milano biće odigrana u utorak od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- U izuzetno nagomilanom rasporedu sledi nam dupli program i utakmice s Armanijem i Makabijem. Prva koja nas očekuje već u utorak je protiv Milana, ekipe koja je tokom sezone pokazala veliki kvalitet. Imaju u svojim redovima proverene igrače u borbi za visok plasman u ovogodišnjem izdanju Evrolige-rekao je Radonjić za klupski sajt.

Informer

 


Košarkaši Zvezde doćekuju sutra ekipu Milana u utakmici 32. kola Evrolige, a već u četvrtak će ugostiti i Makabi iz Tel Aviva.

- U preostalim utakmicama Evrolige, bez obzira što nemamo rezultatski imperativ, želimo da damo sve od sebe i pokažemo svoj maksimum - dodao je trener Zvezde.

Crveno-beli su pretposlednji na tabeli Evrolige sa devet pobeda i 22 poraza.

Košarkaš Zvezde Lengston Hol rekao je da njegovu ekipu očekuje vrlo zahtevna utakmica protiv vrlo jake i iskusne ekipe Milana.

- Tim koji je napravljen za najviše domete i koji je nadogradjen izvanrednim igračima na već dokazane koji su tu od ranije. Nije nam lako, utakmice se redjaju kao na traci, a mečevi sa Armanijem i Makabijem su zaista veliki izazovi! Medjutim, naše je da se borimo, bez obzira što nemamo pritisak rezultata, ali želimo da ostavimo dobar utisak u završnici lige u kojoj smo imali brojne izazove i probleme tokom ove sezone- dodao je on!