Autor: Informer.rs

31.03.2021.

16:22

Foto:

Sport

PROBLEMIMA NIKAD KRAJA! Teški dani za Radulovića! Dijagnostikovana mu je BOLEST!

"Eksplodirao" je Radulović u dresu Zvezde na startu seniorske karijere, u uvodnim mečevima pod kotrolom Dejana Stankovića mnogo je pokazao, ali nova sezone donela je velike probleme. 

Tokom jeseni nije mnogo igrao rođeni Kotoranin, zimus je Zvezda želela da ga prosledi u Grafičar na "kaljenje", ali je on to odbio zbog čega je usledila kazna i prebačen je u omladinski tim

Informer

Dobro je počeo njegov "mandat" među vršnjacima, ali je usledio novi maler koji bi mogao da ga odvoji od terena na duži vremenski period - mononukleoza. 

- Imam sutra još jedan test, posle kojeg bi sve trebalo da bude dijagnostifikovano. Međutim, dokotori su mi već rekli, da su gotovo sigurni da je u pitanju mononukleoza. Imam povišenu temperaturu već 15 dana, grlo mi je u haosu. Pijem neke antibiotike - rekao je Radulović za "Mozzart sport". 

Sličnim putem išao je i Dejan Joveljić koji je takođe imao problema sa mononukleozom koja je u narodu poznata kao bolest poljupca. 

Informer

- Nadam se da ću do kraja sezone biti na terenu. Rekli su mi da ću posle ovog, sutrašnjeg testa, morati da pijem antibiotike u narednih mesec dana. Važno je da ozdravim, kasnije će sve biti mnogo lakše - rekao je Radulović.

Tokom prethodna dva prelazna roka u Beograd su stizali izaslanici iz Milana, Intera i Leverkuzena.