05.04.2021.

08:37

Foto:

Sport

KATAI BACIO DELIJE U TRANS! Razbićemo Partizan!

Večiti derbi, 164. po redu, na programu je u sredu (18.00, Arena sport 1), a najjači srpski klubovi nanizali su po 17 pobeda u Superligi.

Zvezda čeka od 2019.

Zvezda u derbi ulazi sa devet bodova prednosti u odnosu na Partizan i već je nadomak nove titule, ali je poslednju pobedu nad večitim rivalom ostvarila u aprilu 2019.

Informer

 



Iskusni napadač Aleksandar Katai nije pribegao taktici da daje umerene i oprezne izjave pred derbi, već je nakon ubedljivog trijumfa 4:1 nad Napretkom poručio da će Partizan proći kao Kruševljani.

- Nadam se da ćemo u derbiju ponoviti partiju iz Kruševca. To je utakmica kao i svaka druga. Moramo da uđemo koncentrisani u meč, priželjkujem trijumf - kazao je Katai.

Informer

 



Da reprezentativac Srbije nije jedini koji tako razmišlja u taboru srpskog prvaka, potvrdio je i mladi Veljko Nikolić. On smatra da je došlo vreme da pobede u derbijima postanu Zvezdina navika.

- Držaću se toga što je Katai rekao i ne bih imao ništa protiv da u derbiju bude kao u Kruševcu. Svestan sam da u proteklih nekoliko derbija Zvezda nije bila na potrebnom nivou i da smo uvek govorili da bi nešto trebalo promeniti, ali ovo će biti taj derbi. Biće ovo prekretnica u našu korist, kad je reč o susretima sa Partizanom. Vreme je da počnemo da ih pobeđujemo. Neću da lažem, u domaćem prvenstvu draže mi je da pobedim Partizan nego bilo koga drugog i to je valjda prirodno - kaže mladi vezista za Informer.