Autor: Informer.rs

09.04.2021.

09:16

Foto:

Sport

NOVI DETALJI, ZVEZDAŠI ĆE BITI LJUTI! Kum je kriv, Mihajlović sređuje Stankoviću posao u Italiji?

Dan nakon derbija i pobede Zvezde (1:0) odjeknula je vest da bi crveno-beli na leto mogli da ostanu bez treneta Dejana Stankovića.

ALi, brzo je reagovao Zvezdan Terzić i poručio Italijanima da nema nameru čak ni promil šanse da trener napusti "Marakanu".

Italijanski list "Il Mesađero" donosi nove informacije o interesovanju Sampdorije. Masimo Ferero je baš zainteresovan da ga dovede na "Luiđi Feraris", a zato je možda najviše "kriv" trener Bolonje i kum Dejana Stankovića - Siniša Mihajlović.

Informer

Siniša Mihajlović

Naime, Sampdorije je nameravala da vrati Sinišu Mihajlovića. Ali, on se zahvalio na ponudi i preporučio Samdoriji da dovede Dejana Stankovića. Italijanima nije promakao učinak Stankovića u Zvezdi, koji je nadomak titule u Srbiji, a posebno su oduševljeni mečevima Zvezde protiv Milana u Ligi Evrope.

Italijani su objavili da je Ferero poslušao Mihajlovića i pozvao trenera crveno-belih na ručak u Rim, a njemu je pored Ferera i Stankovića prisustvovao i Mihajlović.

Stanković je ugovorom vezan za Zvezdu bar do leta 2022. godine, a nema sumnje da će crveno-beli sve uraditi da ga zadrže na Marakani, kako je Terzić poručio.