Autor: Informer.rs

10.04.2021.

10:05

Foto:

Sport

ON SIGURNO NE MRDA IZ ZVEZDE! Pravi probleme, izluđuje Stankovića, a onda priredi šou na terenu!

Iako je zakasnio da se vrati iz nacionalnog tima pred derbi imao je opravdanje, a njegov status u timu nije upitan za narednu sezonu, prenosi "Sportski žurnal".

Informer

 

On ima ugovor do 2023. godine i naredne sezone će biti u sastavu. Znao je Kanga da izluđuje i trenera Dejana Stankovića i čelnike kluba, da pravi probleme, ali onda zablista kada je najpotrebnije i iskupi se. 

Informer

Kada ga mnogi otpišu on se vrati na spektakularan nač, golom ili nekom asistcijom.U derbiju sa Partizanom (1:0) je namestio gol Mirku Ivaniću, a to je samo jedna od velikih utakmica na kojoj je odigrao odlično.  Dao je gol i asistirao u u prvom meču sa Milanom, a pogodio je i protiv Genta. Gabonac je u poslednje vreme igrao odlično i za nacionalni tim, a pred derbi je bio sjajan u meču sa Napretkom gde je dao gol i asistirao. 

Informer

Gelor Kanga, čovek za velike mečeve

Nije Kanga neizostavan u postavi Crvene zvezde poput Milana Borjana, Milana Rodića ili Kataija i Ivanića, ali je čovek za velike mečeve. To je dokazao na derbiju, kada je ulaskom vidno povezao linije crveno-belih i još jednom asistirao iz kornera! Ove sezone je zabeležio čak osam asistencija, a na najbitnijim mečevima je pokazao zašto je bitan šraf u timu.