Autor: Informer.rs

25.04.2021.

07:55

Foto:

Sport

ZVEZDA GA SE ODREKLA, ALI JE ZALUDEO SITI! Biser crveno-belih napušta Marakanu!

Kako prenosi "San" kontakt je već uspostavljen i "građani" pregovaraju oko dovođenja Andrije Radulovića.

Englezi tvrde da su skauti Sitija pratili Radulovića godinu dana, a posebno su bili impresionirani njegovom igrom u omladinskoj ligi šampiona protiv Totenhema kada su crveno-beli pobedili sa 2:0.

Podsećanja radi, Radulović u januaru nije želeo ide  u Grafičar na pozajmicu. Zvezda ga je vratila u omladinski pogon posle odbijanja da ide u filijalu. Ostao je u omladinskoj ekipi srpskog šampiona, a njegovu sezonu prekinula je mononukleoza koju je dobio pre nekoliko nedelja.

Informer

Andrija Radulović se seli u Englesku

Radulović bi mogao da se vrati u Crvenu zvezdu na pozajmicu sledeće sezone da bi nastavio razvoj, ili da bude privremeno premešten u jedan od devet partnerskih klubova Mančester Sitija širom sveta.

Ako ne bude pozajmljen Zvezdi, najverovatnije destinacije bi mu bile Đirona, Troa ili Kortrijk. Radulović je za prvi tim Crvene zvezde upisao 13 nastupa u kojima je dao dva i namestio dva gola.

Podsećanja radi, Siti je već "pazario" u Srbiji, doveo je Slobodana Tedića iz Čukaričkog 2020. godine, kao i braću Luku i Ivana Ivića iz Crvene zvezde 2017. i Filipa Stevanovića (Partizan) prošlog oktobra.