Autor: Informer.rs

16.05.2021.

16:44

Foto:

Sport

ONI SU BUDUĆNOST ZVEZDE! Trener omladinaca EMOTIVAN nakon TITULE!

Trener crveno-belih omladinaca Marko Neđić ponosan je na svoju ekipu koja je bila najefikasnija u sezoni, a uz to i najbolja defanzivno. 

- Verovao sam u moje momke. S obzirom na to šta nam se sve izdešavalo u ovoj sezoni, mislim da bismo mogli knjigu da napišemo. Cele sezone smo imali nedostatak igrača, prebacivali smo kadete i mlađe kadete u omladinsku selekciju. Kad god su bili neki padovi tokom sezone stručni štab i ja smo verovali u uspeh ovog tima i najslađe je kada se sve ovako završi. Ekipa je postigla najviše, a primila najmanje golova. Najviše pobeda, a najmanje poraza imamo. Kada se sve celokupno sagleda više nego zasluženo smo šampioni - kazao je Neđić. 

Trener juniora se osvrnuo i na razvoj igrača u sezoni na izmaku kao i očekivanje da ovi momci uskoro budu uzdanice prvog tima Crvene zvezde, lideri generaciju su braća Mituljikić koji su zapali za oko brojnim evropskim velikanima!

Informer

- Petorica igrača koja su prebačena u prvi tim Grafičara su dokaz da se sa ovom generaciji radilo sistemski, tako da očekujemo da se igrači poput braće Mituljikić, Kneževića i još mnogo njih priključe uskoro seniorskom timu. Nadalje sve zavisi od planova Crvene zvezde - rekao je Neđić.