Autor: Informer.rs

25.05.2021.

22:56

Foto:

Sport

DEKI NIJE VIDEO TUČU! Nikad u karijeri nisam udario nekoga! Treba biti dostojanstven!

Posle 120 minuta nije bilo pobednika, pa su penali odlučili pobednika Kupa Srbije u duelu između Crvene zvezde i Partizana, a tu je viđena prava drama i tuča aktera.

Filip Stevanović je bio siguran u trećoj seriji i poslao Borjana na pogrešnu stranu, a onda je Nikola Krstović nakon pogođenog penala isprovocirao Vladimira Stojkovića, pošto je urlao u facu golmana crno-belih. Stojković je odreagovao na provokaciju, a zatim dobio žuti karton, što je bio njegov drugi, ali je na kraju ipak posle opšte tuče na terenu i konfuzije ostao na terenu, zbog novog pravila da se žuti kartoni ne važe u penal serije.

Informer

 

Dejan Stanković kaže da nije video šta se desilo.

Sedeo sam na klupi, radovao se golu, nisam video šta je bilo, samo sam video gužvu. Ne mogu ja baš na sve da reagujem. Naravno, treba uvek biti veliki, dostojanstven. Treba slaviti, tugovati, ali zna se kako se to radi. Nikad nisam u svojoj karijeri udario nekoga ili uradio nesto da se osećam kao čovek loše. Ne mogu ja da kontrolišem baš sve - kazao je trener Zvezde posle meča i otkrio kako je birao ko će šutirati penale.

Informer

 

- Pitao sam ko hoće - svi su digli ruke. Njih šest se javilo, samo su se poreeli. Kad vodiš takvu grupu, niko se ne povuče unazad. Očekivao sam ovakav meč. Dođes do cilja dve i po nedelje pre i treba držati fokus. Video sam da nije bilo previše sigurnosti u konstrukciji igre. Dok je bilo benzina, bio je jedan način, kad je nestalo, onda drugi način.