Autor: Informer.rs

05.06.2021.

09:45

Foto:

Sport

ZVEZDA JOŠ UVEK ČEKA PRIJOVIĆA! Pavkov predvodi napad ZVEZDE na startu kvalifikacija za Ligu šampiona!?

Iako je delovalo da će Zvezda odustati od Prijovića zbog ogromnih primanja, te da će se okrenuti jeftinijoj i proverenoj varijanti u vidu Aleksandra Pešića, "Sportski žunal" ističe da crveno-beli još uvek nisu odustali od bivšeg reprezentativca Srbije. 

Informer

Po informacijama istog izvora Zvezda još uvek pregovara sa obojicom, a u zavisnosti od potraživanja odlučiće se samo za jednog. 

Informer

Još uvek ništa nije sigurno, crveno-beli će morati da preuzmu rizik i promovišu Prijovića u najplaćenijeg igrača tima ukoliko žele da on dođe iz Al Itihada, dok bi mnogo manje novca morali da ulože u Aleksandra Pešića koji je u prvom mandatu na Marakani bio sjajan. 

Tokom poslednjih dana pričalo se da je Stanković bio izričit i tražio da napadača dobije do početka priprema, ali sada deluje da je Zvezda spremna da čeka razvoj situacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, te da bi Milan Pavkov dobio poverenje na startu sezone, dok bi Prijović ili Pešić stigli u zavisnosti od razultata šampiona Srbije. 

Informer

Podsećamo, Zvezda je bombastično otvorila prelazni rok pošto je u Beograd stigao Aleksandar Dragović, a pregovori o potpisu Aleksandra Kolarova i Nenada Krstičića ulaze u završnu fazu.