Autor: Informer.rs

07.06.2021.

11:33

Foto:

Sport

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Radonjić otkrio ko sigurno neće igrati finale Superlige!

Serija se igra na dve pobede, a počinje u sredu u hali "Aleksandar Nikolić".

Zvezda je na putu ka finalu pobedila Zlatibor i Borac, Mega je bila bolja od Vojvodine i Partizana. Trener Zvezde  Dejana Radonjića, neće moći da računa na sve igrače. Povreda je jača od Korija Voldena. 

- Volden je duže vreme van treninga i tima zbog povrede i on sigurno neće igrati u finalu. Bilo bi veoma dobro da Lojda imamo na terenu zbog njegovih kvaliteta, a i kvaliteta Mege - rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić prilikom gostovanjana TV Prva.

Informer

 

Volden uglavnom nije trenirao u periodu doigravanja Jadranske lige usled istih problema, zbog čega je propustio prve dve utakmice protiv podgoričkog tima.

A, Lojd?

- Lojd, videćemo u narednim danima, bilo bi dobro da ga imamo na terenu. Njegov kvalitet na terenu nam je značajan zato što smo oslabljeni, ali i zbog kvaliteta tima Mege - zaključio je Radonjić.

Prvi meč finalne serije Superlige biće odigran u sredu (20 časova) u hali "Aleksandar Nikolić", drugi je na programu dva dana kasnije, 11. juna, u hali Mega fektori (20 časova). Eventualno treći duel planiran je za 13. jun u hali Aleksandar Nikolić (20.30 časova).

Bonus video