Autor: Informer.rs

12.06.2021.

12:21

Foto:

Sport

SANJAM DINAMO NA MARAKANI! Ofanzivac crveno-belih raspalio DELIJE! Ne zanima me ništa sem ZVEZDE!

I dok na Marakani sportski sektor naporno radi na pojačanjima, poslednjih dana se sve češće priča i o igračima koji će napustiti redove srpskog šampiona, a jedan od njih mogao bi da bude mladi napadač Nikola Krstović. 

Ipak, ofanzivac crveno-belih ističe da nije čuo da ide iz Zvezde, ali i da sam ne želi da napusti Ljutice Bogdana jer ga nijedan drugi klub ne zanima!

- Ništa ne znam o odlasku. Ni sa kim se nisam čuo, niti me je ko kontaktirao. Želim u Zvezdi da nastavim gde sam stao i da se na pripremama nametnem timu za sledeću sezonu. Nijedan drugi klub me ne zanima. Ništa ne bi promenila ni inostrana ponuda. Želim da ostanem na Marakani - rekao je Krstović za "Sportski žurnal". 

Informer

Stavka koja može da odlučuje o njegovoj budućnosti je status "bonus" igrača koji Krstović ima i naredne sezone. Mladi crnogorski napadač ima ogromne ambicije za narednu sezonu i cilja plasman u Ligu šampiona. 

- Voleo bih da nam žreb za rivala dodeli Dinamo iz Zagreba. Da pokažemo i da se svi opet uvere koliko smo kvalitetna ekipa - jasan je Nikola Krstović.