Autor: Informer.rs

12.06.2021.

12:28

Foto:

Sport

ZVEZDA U OGROMNOM PROBLEMU! Italijani spremili TUŽBU protiv srpskog šampiona!

Dolazak italijanskog veziste trebao je Zvezdi da donese veliki kvalitet u napadu, ali za sada Falko donosi samo probleme crveno-belima. 

Po pisanju italijanskih medija, Leče sprema tužbu protiv Crvene zvezde zbog neispoštovanih dogovora, a sve je potvrdio predsednik kluba Saverio Stiči Damijani.

Informer

- Imamo igrače na kojima nam svi zavide, mnogi su danas protagonisti u svojim reprezentacijama. Pojačali smo mlađe kategorije, neki su odatle ušli u prvi tim. S budžetom od 30.000.000 evra nismo imali mnogo šanse za Seriju A. Klubovi poput Spala i Breše su mogli da prodaju svoje talente za veliki novac - rekao je Damijalni i nastavio. 

- Na primer, mi za Petričonea i Falka nismo dobili veliki novac, s obzirom na sve i interesovanje koje je postojalo. Osim toga, Crvena zvezda nije ispoštovala naš dogovor transfera, zbog čega ćemo ići pred UEFA - podvukao je on. 

Informer

Falko je u Zvezdu stigao za 1.500.000 evra, a plan je bio da isplata ide u dve jednake rate. Italijanski vezista je u Crvenoj zvezdi odigrao ukupno deset utakmica, odnosno nešto više od 350 minuta i postigao je četiri gola. 

Crveno-beli su ga svesno doveli u januaru kako bi ga tokom šest meseci spremili za najvažniji period u godini - kvalifikacije za Ligu šampiona!