Autor: Informer.rs

12.06.2021.

21:07

Foto:

Sport

DEFANZIVAC ŠAMPIONA POJAČAO METALAC! Zvezdi NI DINAR, ali lep procenat joj sleduje u budućnosti!

Uroš Blagojević je sa Zvezdom imao ugovor do januara 2022. godine, ali je u želji za konkretnijom šansom izrazio ambiciju za promenom serdine imajući u vidu da se nije našao u projekcijama stručnog štaba crveno-belih koji su potom lako našli zajednički jezik sa Metalcem- piše Mozzart sport.

Informer

 

Mladi defanzivac je već utanačio lične uslove sa klubom sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor, a dogovorom dva tima određena je i klauzula po kojoj bi Crvena zvezda mogla da vrati talentovanog defanzivca u svoje redove uz određeno obeštećenje.

Uroš Blagojević je u Crvenu zvezdu stigao januara 2019. godine iz Zemuna, u crveno-belima je bio član generacije stasale pod komandom Slavoljuba Đorđevića i juniorski staž ukrasio je titulama osvojenim u kadetskoj i omladinskoj kategoriji.

Posle uspeha u omladinskoj konkurenciji igrač rođen 2002. godine priključen je prvom timu sa kojim je odradio letnje pripreme, ali je pred početak sezone prosleđen u Grafičar. Omladinski reprezentativac Srbije prosleđen je na kaljenje u Novi Pazar, međutim proleće na superligaškoj sceni tokom kojeg je upisao minute na pet utakmica i postigao jedan gol nije bilo dovoljno da popravi status u Ljutice Bogdana posle čega je došlo do rastanka.