Autor: Informer.rs

16.06.2021.

12:53

Foto:

Sport

SAMO NE ONI! Burna REAKCIJA iz ZVEZDE nakon žreba!

Nije imala sreće ekipa Dejana Stankovića pošto su u dobili najteži dvomeč u konkurenciji, a srpski šampion će na prvom koraku ka Ligi šampiona igrati protiv pobednika dvomeča Makabi Haifa - Kairat. 

Generalni direktor Zvezdan Terzić rekao je da nije hteo baš tog rivala na startu evropskog puta.

- Sve što smo želeli da izbegnemo dobili smo. To su previše jaki timovi za ovu rundu, posebno jer su ostali bili mnogo lakši. Baš mi je Mita (Mitar Mrkela prim. aut) sinoć pustio poruku samo da izbegnemo Kairat i Makabi. To je bio opšti komentar - rekao je Terzić nakon žreba. 

Informer

Prvi čovek crveno-belih ističe da bi voleo da se izbegne Kairat zbog dugog puta u Kazahstan. 

- Sve što smo želeli da izbegnemo dobili smo. To su previše jaki timovi za ovu rundu, posebno jer su ostali bili mnogo lakši. Baš mi je Mita (Mitar Mrkela prim. aut) sinoć pustio poruku samo da izbegnemo Kairat i Makabi. To je bio opšti komentar - istakao je on. 

I sporski direktor Zvezde Mitar Mrkela dao je prvi komentar pošto je žreb u Nionu obavljen.

Informer

- Bolje bi bilo da smo dobili druge protivnike. Imamo svoje ciljeve, pripremaćemo se dobro i radićemo sve da se kvalifkajemo. Spremićemo se za bilo kog rivala, uradićemo sve da se plasiramo u narednu rundu. To su dva kluba sa ozbiljnim budžetima, Makabi ima dobar stadion i bučne navijače. Tu je i Bogdan Planić. I pored svega mislim da imamo dobar tim, a bićemo još jači - kazao je Mrkela. 

Zvezda gostuje 20. ili 21. jula protiv boljeg iz dvomeča, dok je revanš zakazan za 27. ili 28. i igraće se na Marakani.