Autor: Informer.rs

19.06.2021.

12:44

Foto:

Sport

REPREZENTATIVAC SRBIJE NOVO POJAČANJE ZVEZDE! Sjajan posao crveno-belih!

Nakon što je opremu Crvene zvezde zadužio Aleksandar Dragović, a dok se čeka detonacija i promocija Aleksandra Prijovića, u Zvezdu je "ispod radara" stigao omladinski reprezentativac Srbije - Milan Ilić. 

Informer

Doskorašnji desni bek Loznice i mladi reprezentativac Srbije Milan Iliić uskoro će potpisati trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom, a prvu godinu igraće na pozajmici u Grafičaru ili nekom od superligaša. 

Talentovani defanzivac, rođen 2000. godine, a pažnju Zvezde skrenuo je partijama u Loznici ove sezone, a sezonu u Prvoj ligi Srbije završio je sa tri gola i tri asistencije. Upravo zbog partija u dresu Loznice dobio je poziv i selektora mlade reprezentacije Srbije Zvonka Živkovića za junski ciklus i duele sa Brazilom i Rusijom.

Informer

Kako prenosi "Mozzart sport" Iliće prvu sezonu provesti na pozajmici kako bi skupljao minute i iskustvo, jer bi teško dobio priliku pred Milana Gajića i Marka Gobeljića po desnoj aut liniji. Ipak, Ilić nije poslednje pojačanje iz Prve lige, a pred potpisom za tim iz Ljutice Bogdana je i vezista Železničara iz Pančeva Petar Stanić.