Autor: Informer.rs

21.06.2021.

12:33

Foto: printscreen instagram

Sport

BORJAN DOBIO PRODUŽENI ODMOR! Uživa sa Snežom za sve pare! Sve pršti od luksuza! /FOTO/VIDEO/

Igrači Crvene zvezde, posle gotovo mesec dana odmora, u utorak počinju pripreme za novu sezonu. Prva dva dana biće iskorišćeni za  medicinske preglede i testove.

Početak treninga predviđen je za 24. jun, za kada je zakazan put u austrijski Štegerbah. U  banji, koja se nalazi između Beča i Graca, ekipa Dejana Stankovića ostaće do 9. jula i odigrati četiri prijateljske utakmice, sa GAK iz Graca, zatim Arisom, rumunskim Arđešom, dok je protivnik na generalnoj probi Šturm iz Graca.

Informer

 

Ne zna se kada će se novim saigračima pridružiti Aleksandar Dragović, posebno što postoji realna šansa da Austrija obezbedi plasman u osminu finala, a poznato je da će uvodni deo priprema propustiti Milan Borjan. 

Fenomenalni čuvar mreže dobio je produženi odmor zbog obaveza u kanadskoj reprezentaciji, za koju je branio u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji i to odlično! 

Informer

 

Kapiten bi, prema dogovoru sa klupskim čelnicima, trebalo da se pojavi u Štegerbahu 28. juna. Dakle, propustiće jednu prijateljsku utakmicu!

Informer

 

 

Borjan je odlučio da iskoristi odmor i maksimalno uživa na moru sa suprugom Snežanom i sinom Filipom! 

Informer

 

Nije sjajni čuvar mreže žalio novac za odmor, a zašto i bi kada je jedan od najplaćenijih igrača Crvene zvezde - sa razlogom!