Autor: Informer.rs

29.06.2021.

16:02

Foto: fkcrvenazvezda.rs

Sport

BORJAN STIGAO NA PRIPREME! Krivo mi je što nisam bio na prozivci, SVE TRENINGE sam pratio na TV-u!

Fenomenalni golman pridružio se saigračima nakon što je sa Danskom izborio završnu fazu Konkakaf kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022.

- Jedan lep period za mene i celu ekipu. Mnogo mi je bilo krivo što nisam mogao da dođem na prozivku i da budem od prvog dana sa saigračima. Jedva sam čekao da se priključim ekipi. Veoma sam srećan što sam stigao i što ću od sutra krenuti da radim sa njima. Sve treninge sam pratio na Zvezda TV. Spreman sam za nove pobede, da ponovo obučem crveno-beli dres i istrčim na teren - istakao je Borjan.

Informer

 

Kapiten je gledao prenos utakmice sa austrijskim drugoligašem, koji je rešen golovima Ivanića, Kataija, Pavkova i Srnića.

- Pratio sam utakmicu, mislim da momci rade fenomenalan posao, kao i uvek. Meč su odradili izvanredno. Zahteve koje je mister Stanković tražio na terenu su i sproveli, a nismo primili gol, što je najbitnije. Pobedili smo i dali četiri gola. Vidi se da se kvalitetno radi i sad samo treba tako da nastavimo! Ciljevi su uvek Liga šampiona ili Liga Evrope i dupla krune. Zvezda je veliki klub i ambicije su uvek najviše, tako da ćemo pokušati da i ove sezone osvojimo oba domaća trofeja i da uđemo u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja - istakao je Borjan!