Autor: Informer.rs

03.07.2021.

15:56

Foto: Printscreen FK Crvena zvezda

Sport

GOTOVO JE! Zvezda dobila VELIKO pojačanje na sredini terena! /VIDEO/

Stanić je igrač sredine terena koji je prošle sezone igrao za Železničar iz Pančeva, a sa šampionom Srbije je potpisao ugovor na četiri godine.

- Nadam se da ću opravdati očekivanja koja ljudi u klubu imaju od mene. Za ovaj klub navijam od malih nogu, kao i cela moja porodica, tako da sam veoma srećan zbog dolaska u Crvenu zvezdu -  rekao je Stanić za klupski sajt.

Stanić je dugo vremena povezivan sa Crvenom zvezdom, a istakao je da mu je drago što je transfer konačno realizovan.

- Priča o mom dolasku je već neko vreme aktuelna i izuzetno mi je drago što se sve završilo kako treba. Ja volim ovaj klub, dolazio sam na utakmice redovno i čudan je osećaj što ću sada zaigrati na tim utakmicama. Daću sve od sebe da pokažem šta umem.

On je zadužio dres sa brojem 21, a istakao je da mun je drago što će mu trener biti Dejan Stanković.

- Veliko mi je zadovoljstvo da radim sa takvim imenom kao što je Dejan Stanković. Gledao sam ga kada je osvajao Ligu šampiona i neobično mi je što ću sada raditi sa njim. Trudiću se da prihvatim svaki njegov savet i da što više naučim. Lepo su me prihvatili kad sam došao. Zvezda ima sjajan tim. Gledao sam svaku utakmicu prošle sezone i svako radi svoj posao besprekorno i verujem da ću se uklopiti što brže -  poručio je Petar Stanić.