Autor: Informer.rs

03.07.2021.

20:03

Foto:

Sport

ZVEZDA DOVELA NOVO POJAČANJE I PECNULA PARTIZAN! Radimo u skladu sa MOGUĆNOSTIMA, bez REKORDNIH transfera! /FOTO/

Doskorašnje krilo FMP-a Stefan Lazarević novo je pojačanje Crvene zvezde, a 24 godišnji srpski košarkaš u vraća se na Mali Kalemegdan nakon četiri godine kaljenja u ABA ligi. 

Crveno-beli su se na društvenim mrežama pohvalili novim pojačanjem i iskoristili priliku da "pecnu" večitog rivala zbog potpisivanja najskupljeg košarkaša u istoriji srpske košarke Kevina Pantera!

- KK Crvena zvezda kao jedini predstavnik Srbije u Evroligi i osvajač triple krune, nastavlja svoje aktivnosti u prelaznom roku u skladu sa svojim realnim finansijskim mogućnostima, bez milionskih i rekordnih transfera, sa jasnim planom kako da na što bolji način reprezentuje srpsku košarku u najjačem evropskom takmičenju Evroligi - saopštili su iz Zvede. 

Lazarević već ima iskustva igranja u crveno-belom dresu pošto je bio kapiten generacije koja je 2014. godine osvojila juniorsku Evropligu u Milanu, osetio je Lazarević i čar igranja za prvi tim pošto je u martu iste godine debitovao u ABA ligi protiv Krke. 

Informer

Iako mu se karijera nije odvijala u očekivanom smeru, najviše zbog povrede kada je godinu i po dana pauzirao, Lazarević je svoj kvalitet dokazao prošlogodišnjim partijama u FMP-u, gde je prosečno beležio 10,8 poena po meču. Odlikuje ga velika borbenost i timski duh, a to je ono što se u sistemu Dejana Radonjića najviše ceni i traži. 

On će biti četvrto pojačanje, pošto su Nikola Ivanović, Luka Mitrović i Eron Vajt ozvaničili saradnju sa Zvezdom.