Autor: Informer.rs

06.07.2021.

19:58 >> 20:00

Foto: Starsportphoto

Sport

"BOMBA" SA MALOG KALEMEGDANA! Pao NAJVAŽNIJI potpis u ZVEZDI! /FOTO/

Drhtali su navijači Crvene zvezde poslednjih dana zbog interesovanja Olimpijakosa, Barselone i mnogih drugih velikana evropske košarke za miljenika Delija Ognjena Dobrića, ali je klub sa Malog Kalemegdana rešio da razreši dileme! 

Kninska kobra produžila je ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2023. godine, što znači da je aktuelni produžen za još godinu dana! 

Dobrić je redovan član prvog tima od sezone 2016/17 u kojoj je osvojna tripl kruna, kada je bio i najkorisniji igrač Superlige. Od tada neizostavni je član crveno-belih, a svoj raskošni potencijal pokazao je u finišu sezone za nama kada je bio najbolji igrač u timu Dejana Radonjića i zaslužio poziv Igora Kokoškova. 

Informer

- Produženjem ugovora sa KK Crvena zvezda Ognjen Dobrić koji je sa klubom već osvojio 10 trofeja pokazao je ogromnu privrženost crveno-beloj boji, jer je i pored nekoliko vrlo unosnih ponuda iz Evrope i regiona, odlučio da ostane na Malom Kalemegdanu i bude jedna od uzdanica našeg tima u narednim sezonama - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.