Autor: Informer.rs

08.07.2021.

18:04

Foto:

Sport

CRVENA ZVEZDA DOBILA VELIKO PRIZNANJE! Treći klub u Evroligi u JAKOJ konkurenciji!

Ovo je drugo uzastopno priznanje za ovaj klub u žestokoj konkurenciji.

U prethodnoj sezoni, ovu titulu je osvojio Bajern Minhen, Anadolu Efes je osvojio drugo mesto, a crveno - beli treće.

- Crvena zvezda, koja je osvojila Srebrni trofej prošle godine, osvojila je bronzu 2021. godine zbog različitih načina na koji je ostala u kontaktu sa svojim navijačima u sezoni koja je pogođena globalnom pandemijom.

Direktor marketing kluba Crvene zvezde je istakao:

- Velika je čast i privilegija naći se u ovako odabranom društvu. U konkurenciji 17 ekipa iz Evrolige i 24 klubova iz Evrokupa, Crvena zvezda je proglašena za klub koji je imao treću najbolju marketing i poslovnu strategiju u sezoni 2020/2021. Već je više puta istaknuto od strane svih timova u Evropi da je ovo bila izvesno najteža sezona u modernoj istoriji. Suočili smo se sa problemima koje nismo mogli ni da zamislimo, ali smo verovali u rad svih struktura kluba, kontinuitet i čvrste temelje sistema koje smo postavili. Kreativnost našeg tima je uvek bila naš najveći adut, nismo zakazali ni ove godine u posebnim uslovima.

- Veoma mi je drago ako smo tešku svakodnevnicu bar malo ulepšali našim navijačima koji su nam mnogo nedostajali i drago mi je da smo na triplu krunu osvojenu na terenu pridodali još jedan trofej - kaže Stanković.

Direktor kluba Filip Sunturlić i Janko Stanković su trenutno u Barseloni gde se 7. i 8. jula održava biznis samit svih klubova Evrolige.