Autor: Informer.rs

09.07.2021.

20:47

Foto:

Sport

ITALIJAN SE EMOTIVNOM PORUKOM OPROSTIO OD ZVEZDE! OVIM je "kupio" DELIJE! /FOTO/

Doskorašnji napadač Crvene zvezde Dijego Falćineli oprostio se od tima koji predvodi Dejan Stanković porukom na Instagramu!

Italijan od kojeg se mnogo očekivalo u crveno-belom dresu je postigao 13 golova u sezoni koju je obeležila "dupla kruna", ali ipak nije ubedio rukovodstvo srpskog šampiona da treba da ga otkupe od Bolonje!

- Iza mene je izuzetno značajna godina. Bio sam deo jednog fenomenalnog društva, jedne predivne grupe ljudi. Ljudi u Srbiji su me dočekali široko raširenih ruku i na tome ću vam biti večno zahvalan. Ispisali smo malu stranicu velike istorije jednog slavnog kluba i izuzetna mi je čast što sam bio deo svega toga. Iza sebe ostavljam veliki broj prijatelja, kako na terenu tako i van njega, u jednoj prelepoj zemlji u koju ću se, nadam se, opet vratiti. Uvek ćete imati jednog vernog navijača. Ajmo Zvezdo - napisao je Falćineli.

Nema sumnje da će Falćineli ostati upamćen u istoriji Zvezde, ako ne baš po učinku, onda po činjenici da je trasirao put drugi sunarodnicima do beogradskog kluba! Posle njega je u redove crveno-belih stigao i Pipo Falko...