Autor: Informer.rs

15.07.2021.

16:23

Foto:

Sport

STANKOVIĆ DO TANČINA ANALIZIRAO KAIRAT! Zvezda je spremna za EVROPSKU premijeru!

Četa Dejana Stankovića nakon sjajnih rezultata u nedavno završenoj takmičarskoj godinu u novu sezonu ulaze sa još većim ambicijama, a prvi rival na redu biće Vojvodina. 

Ipak, crveno-beli gledaju ka drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i dvomeč sa Kairatom koji je eliminisao Makabi Haifu, iako trener Zvezde Dejan Stanković smatra da nije prošla bolja ekipa. 

Informer

- Igraju vrlo direktno. Makabi je talentovaniji i organizovaniji. Oni su imali problem prijateljskih utakmica. Videla se razlika u takmičarskom ritmu. Kairat je dosta grešio, ali stizao da ispravi. Da su se sreli kasnije, siguran sam da bi ishod bio drugačiji - smatra Stanković. 

Šef stručnog štaba srpskog šampiona detaljno je analizirao Kairat i nema sumnje da će Zvezda biti i više nego spremna i za evropsku premijeru. 

- Nema alibija i pričanja, jer mi imamo cilj. Videli smo Kairat, šta i koliko mogu. Imaju Vagnera Lava na čudnoj poziciji, čak i nije devetka. Nemaju konstrukciju, ne žele da konstruišu i prave igru, igraju bez rizika. Vrlo direktno - objasnio je Dejan Stanković.

Informer

Crveno-bele očekuje naporan put dug skoro 4.500 kilometara do Almatija, ali su na Marakani već isplanirali sve. 

- Napravili smo program puta. Treniraćemo na Marakani dan pre utakmice, onda ćemo putovati i držati se naše satnice. Nećemo da gledamo njihovo vreme - podvukao je strateg Zvezde.