Autor: Informer.rs

16.07.2021.

18:34

Foto:

Sport

SRBIN UPLAŠIO KAZAHSTANCE PRED MEČ NA MARAKANI! Svi se sećaju tog neuspeha...

Đorđević je karijeru počeo u Napretku, a nakon dve dobre sezone u Jagodini preselio se upravo u Kairat u godinama kada se klub iz Almatija vraćao u vrh kazahstanskog fudbala. 

Informer

Upravo Đorđevića su novinari "Vesti.kz" pozvali kako bi najavili predstojeći dvomeč Crvene zvezde i Kairata u okviru drugog kola kvalifikacija. 

- I Zvezda i Kairat su veoma dobre ekipe i nadam se da će utakmice biti zanimljive i zabavne - rekao je Đorđević. 

Glavna tema u Kazahstanu jeste pobeda Kairata u dvomeču 2015. godine u kvalifikacijama za Ligu Evrope. 

- Svi se sećaju tog neuspeha i znaju da nemaju pravo na istu grešku. Zvezda pažljivo priprema utakmice, imaju odličnog trenera i solidan igrački kadar, a što je najvažnije imaju i mnogo iskustva u Ligi šampiona. Sa druge strane Kairat je težak protivnik koji ume da čeka svoje šanse - uveren je srpski štoper. 

Informer

U Kazahstanu strahuju zbog navijača. Ipak, na Marakani neće biti one najvatrenije pristalice već najmlađe pošto je Zvezda kažnjena sa jednom utakmicom bez publike zbog vređanja Zlatana IBrahimovića. 

Biće to briga manje za goste.

- Da, sada mogu da prisustvuju utakmicama. Nadamo se da pandemija neće pokvariti fudbal u Beogradu i da će na Marakani biti fantastična atmosfer - podvukao je defanzivac Central junajteda sa Novog Zelanda.