Autor: Informer.rs

20.07.2021.

17:03

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA SE NIŠTA NEĆE PITATI! Bivši štoper PARTIZANA pecka crveno-bele pred duel sa Kairatom!

Dejan Stanković odredio je 25 igrača koji će konkurisati za tim protiv Kairata. Nema sumnje da je kvalitet na strani crveno-belih, ali u Almatiju vlada optimizam.

Najviše zaslužan za to je doskorašnji štoper Partizana Maki Banjak, Kamerunac je svestan Zvezdinih kvaliteta, ali ističe da će Kairat zavisiti sam od sebe i da se četa Dejana Stankovića neće mnogo pitati. 

Informer

- Želimo da nastavimo put ka Ligi šampiona i ovo je veoma važna utakmica za nas. Zvezda je tim sa svojim stilom igre, imaju igrače koji mogu da promene tok meča u bilo kom trenutku. Imamo i kvalitetne igrače sa velikim iskustvom, pa ćemo se boriti da se još više približimo cilju i prođemo u narednu rundu. Sve zavisi samo od nas samih - rekao je Banjak. 

Snanžni štoper je debitovao za vikend u Kupu Kazahstana, ali se nije proslavio pošto je Kairat poražen od Kaspija sa 2:0. Ipak, Banjak smatra da je dolazak među žuto-crne bio pravi potez. 

- Smatram da mi je na ličnom nivou meč dobro prošao, pošto dugo nisam zabeležio minute. Imao sam veliku želju da obučem dres Kairata i pomognem svojim saigračima, nažalost, rezultat nije bio onakav kakav smo očekivali. Ali, izvukli smo pouke i spremni smo da krenemo dalje - dodao je on. 

Informer

Iako se u Beogradu nije najbolje snašao, život u Almatiju je potpuno drugačiji i brzo se privikao na novu sredinu. 

- Za kratko vreme uverio sam se da je ovo prelep grad, dobrodušnost ljudi se oseća na svakom koraku i stičete utisak da ste kod kuće. Svi saigrači, stručni štab i klub u celini doprinose našoj adaptaciji. Veoma sam zahvalan na tome - podvukao je štoper Kairata.