Autor: Informer.rs

22.07.2021.

17:27

Foto:

Sport

ZVEZDA IZGUBILA "MOZAK" OPERACIJA! Ibrahimović OSAKATIO crveno-bele tokom leta!

Iako je prelazni rok nagovestio da će Zvezda imati moćniji tim u odnosu na prethodnu godinu, crveno-beli su "mršavo" krenuli. Poraz od Kairata i remi sa Vojvodinom otvorili su mnoga pitanja, a odgovor je u jednom imenu - Miloš Milojević! 

Istina, stigli su Aleksandar Dragović, Leo Dioni, Petar Stanić, Nenad Krstičić, uskoro stiže i Omi Omoižuanfo, ali odlazak "mozga" operacija Miloša Milojevića u Švedsku, za sada izgleda kao nenadoknadiv gubitak za stručni štab Dejana Stankovića, ali i ofanzivnu "potentnost" crveno-belih. 

Informer

Milojević je stigao istog dana kao Stanković, od starta je preuzeo brojne odgovornosti, a navijači su ga zapamtili kao "čoveka sa slušalicom". Iako je radio u senci, njegov pečat viđen je u svakoj pori igre Crvene zvezde za one koji su pratili njegov rad na severu Evrope. 

Tokom leta, stigao je poziv Hamarbija, kluba u vlasištvu Zlatana Ibrahimovića, a Milojević se odlučio za povratak na "solo karijeru". Srpski stručnjak seo je na klupu švedskog velikana i već u prvoj utakmici njegov klub je postigao pet golova! Naravno, teško da je Milojević odmah implementirao sve ideje, ali jasno je koliko ofanzvnih "šablona" poseduje! 

Informer

Kontra od Hamarbija, Zvezda nije postigla gol 180 minuta u novoj sezoni (protiv Kairata je strelac bio Dino Mikanović), ali posebno zabrinjava loša igra u ofanzvnoj strećini u prve dve utakmice. Istina, teško je praviti zaključke na startu sezone, ali ne deluje dobro za sada...