Autor: Informer.rs

23.07.2021.

16:33

Foto: printscreen

Sport

STANKOVIĆ ODGOVORIO ONIMA KOJI SE PITAJU ŠTA JE SA DEGENEKOM! Niko ne može da mi kaže šta da radim! /VIDEO/

Sjajni defanzivac crveno-belih Miloš Degenek, mnogo puta junak Zvezde u prošlosti, ali ove sezone se nalazi u drugom planu. Dejan Stanković je objasnio da nema problem sa njim i da je premešten na klupu čisto iz sportskih razloga.

- Vidim da se dosta priča o Milošu, koji je fenomenalan momak i profesionalac. Iako nije sada u prvom planu ne znači da neće biti. Stavio bih tačku na rekla-kazala priče da imam problem s njima. Kako mogu da imam lični problem s nekim - rekao je Stanković.

On zna da je logično da igrač kada ne igra ne može da bude zadovoljan.

- Normalno je da je svaki igrač nezadovoljan na klupi. I meni se isto dešavalo, pa bih 'pobio sve'. To je sportsko nezadovoljstvo. Doneo sam sportsku odluku, Degenek pošteno radi i ja stojim iznad svojih odluka!

Stanković je naglasio da isključivo on sastavlja tim.

- Meni niko ne govori šta da radim i kako da radim. Niko nikad nije rekao da se stavi ovaj ili onaj. Pričamo o tome, projektujemo kako tim bi trebalo da izgleda... Ubeđen sam da ako mi kažu drugačije da onda neću ni biti trener Crvene zvezde. Ne vidim nikakav problem u svemu ovome, nikakav lični - rekao je Dejan Stanković!

Govorio je šef stručnog štaba Crvene zvezde i o detaljima koji bi mogli da donesu pobedu njegovom timu sutra.

- Gol u pravo vreme je ključan. Zvezda je jednako rezultat. Da smo pobedili Vojvodinu 1:0, to bi bilo potpuno drugačije. Priželjkujem baš takvu utakmicu, ali da postignemo gol u pravo vreme kako bi olakšali dalji tok meča. Ne možemo za četiri dana da zaboravimo ono što je urađeno prošle godine. U Zvezdi se piše istorija, ali se ne živi od starih zasluga i toga smo svesni takođe.