Autor: Informer.rs

06.08.2021.

21:57

Foto: Starsportphoto

Sport

NESTVARNO BLEDA ZVEZDA PRED MEČ ODLUKE! GAJIĆ SKRATIO MUKE! Brige pred Šerif.../FOTO/

Četvrto kolo Superlige počelo je od duelom Radničkog iz Kragujevca i Radnika, a Surduličani su slavili minimalcem. Fudbaleri Crvene zvezde su dočekali Napredak, dok  Partizan u nedelju gostuje u Novom Pazaru.

Mnogi su očekivali da će Crvena zvezda posle remija sa moldavskim Šerifom dati sve od sebe da pobedom i dobrom igrom dočeka važan meč! Ipak navijači na "Marakani" i ispred malih ekrana nisu mogli da budu zadovoljni onim što su videli, posebno ne u prvom delu susreta!

Informer

 

Degenk je napokon dobio šansu Stankovića da zaigra i umalo da već u 3. minutu donese prednost Zvezdi! Ipak, posle njegovog pokušaja glavom lopta je završila malo preko prečke! 

Uspavanku u prvom delu meča, tek ponekad su prekidali igrači oba tima, a ruku na srce, opasniji je bio Napredak! Pokušao je Dragović da se upiše u strelce, ali nije uspeo, a onda su viđena dva odlična napada Napretka! Sreća nije pogledala ni Kočića, ni Jovanovića!

Informer

 

Na odmor se otišlo sa mirnim mrežama i očekivala se bolja igra šampiona naše zemlje u nastavku!
Bila je možda, ali za nijansu... Stanković je izmenio čak četiri igrača da bi razdrmaoo tim, ali Zvezda je bila ispod svog nivoa! Najbolju priliku propustio je rezervista Kstović u 68. minutu sa samo pet metara!

A onda je spasilac crveno-belih postao Gajić u 76. minutu susreta! 

Izuzetno loša i bleda Crvena zvezda danas! Pišu se tri boda, ali i brige za stručni štab...

CRVENA ZVEZDA - NAPREDAK 1:0 (0:0)

Stadion: Rajko Mitić Sudija: Nenad Minaković

Strelci: Gajić 76

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Degenek, Dragović, Bakajoko - Krstičić, Petrović - Falko, Nikolić, Ben - Lazetić.

NAPREDAK: Šuljagić, Jovanović, Marinković, Kočić, Mršić, Tomić, TOmić, Spremo, Marjanović, Krstić, Jovanović, Bačanin.

TOK MEČA:

87. minut -Jovanović je faulirao Gavrića, namestio je loptu Mirko Ivanić, a ona je zakačila nekoga u živom zidu i prošla pored desne stative....


86. minut Gavrić je pokušao, namestio se, ali gađa preko gola!

78. minut: Umesto Krstičića u igri je Srnić.

76. minut - GOL! Čekala se provera iz VAR sobe da li je bio ofsajd, ali nije! GOL je postigao Milan Gajić!

70. minut - Malo je falilo da Ivanić  napravi problem za odbranu Napretka, ali mu je pobegla lopta....

68. minut - NAJBOLJA ŠANSA NA MEČU! Ali Krstović je maši sa pet metara! Za sada nije opravdao epitet pojačanja srpskog šampiona Krstović...

67. minut - Pokušao je Ivanić, ali od svega samo korner!

66. minut - Gavrić je zamenio Falka!

65. minut - Lepa šansa iz slobodnog udarca za Crvenu zvezdu! Loše je to izveo Ben! Lopta odlazi preko gola!

63. minut - Kočić je pobegao odbrani Zvezde, ali je gađao sa velike udaljenosti! Uspeo je dobro da interveniše Milan Borjan.

60. minut - Na teren Stanković šalje Ivanića, Gobeljića i Krstovića, a iz igre su izašli Petrović, Bakajoko i Lazetić.

58. minut - Posle centaršuta je pokušao Degenek, ali nije uspeo da zatrese mrežu...

Informer

 

56. minut - Kakav šut Njegoša Petrovića! Posle povratne Krstičića, Šuljagić je morao da se pomuči!

54. minut - Dobro je probio Ben, a onda je fauliran. Slobodan udarac na oko 23-24 metra udaljenosti, ali viđen je slab udarac Filipa Falka..

48. minut - Nije bio precizan Falko! Dobro je ušao sa desne na levu stranu, snažno je šutirao...

47. minut - Očekivano je Zvezda krenula agresivnije u drugom poluvremenu! Nije bilo izmena u domaćem timu...

46. minut - Počeo je drugi deo susreta! Dvostruka izmena kod gostiju, izašli su Đorđe Jovanović i Marko Bačanin, a na terenu su Marinković i Lazar Milošev.

45. minut - Veđina navijača i dalje navija iz sveg glasa, ali mogu se čuti i zvižduci! Ne bas najbolja igra izabranika Dejana Stankovića...Kraj je prvog dela meča! 

Informer

 

44. minut - Sada je pao  Gajić u šesnaestercu gostiju, sudija Minaković je imao kontakt i sa VAR sobom, ali ništa penala

40. minut - Neubedljiva Zvezda....

35. minut - Najbolju šansu na utakmici za domaći tim imao je Nenad Krstičić! Centrirao je falko sa desne strane, odbila se lopta na šest-sedam metara udaljenosti od gola Napretka, naleteo je povratnik u crveno-beli tabor, ali je lopta proletela preko prečke...

30. minut - Preti Napredak! Dobra šansa za goste! Odlično je Spremo prošao po levom boku, uposlio Jovanovića, ali viđen je udarac pored gola ...

28. minut - Iz daljine je pokušao Krstičić, ali daleko je to bilo od opasnosti po gol gostiju.

23. minut - Uzvraća Zvezda! Snažno je šutirao sa 22 metra Njegoš Petrović, a  lopta je nezgodno odskočila ispred Šuljagića, ali je  otišla pored gola...

Informer

 

22. minut - Umalo da gosti šokiraju šampiona! Najbolju priliku do sada imao je Napredak. Kočić je ostao sam na vrhu peterca, gađao je glavom u zemlju, ali je  Borjan sačuvao gol! 

21. minut - Posle Degeneka, pokušao je i drugi štoper, Dragović, ali njegov udarac ide pored gola. Dobro je sa leve strane centrirao Filipo Falko.

19. minut - I dalje su samo Degenek i Falko bili opasni po gol Napretka, ali lopta nije pronašla put do željene mete...

Informer

 

13. minut - Pomalo su supavana oba tima u ovim momentima... nema šansi ni na jednoj strani...

8. minut - Dobro je probio Milan Gajić po levom boku, fino centrirao, a Falko je pokušao glavom! Nije bilo problema za Šuljagića, jer je to učinio malo slabije sa nekih 15-ak metara!

5. minut - Uzvraća Napredak! Pogrešio je Nikolić u predaji lopte, otvorio se napad gostiju, šutirao je Đorđe Jovanović, ali Borjan izlazi kao pobednik...

3, minut - Sjajan napad Zvezde i umalo da se Degenek upiše u strelce! Dobro je centrirao Nikolić, sam je ostao odlični štoper, snažno gađao, ali malo preko prečke...

Informer

 

1. minut - Počela je utakmica! Prvi napad ima Napredak...

Informer

20:00 - Mitar Mrkela uručio je Mirku Ivaniću i Geloru Kangu uramljene dresove sa brojem 100 - koliko su mečeva i odigrali u crveno-belom dresu!

19: 03 - Defanzivac Miloš Degenek je prvi put starter ove sezone u dresu Crvene zvezde. Mnogo pompe se u javnosti podiglo oko reprezentativca Australije, ali danas će u tandemu sa Aleksandrom Dragovićem igrati. Prvi put startuje i mladi napadač Marko Lazetić.

19:00 - Dobro veče i dobro došli na lajv blog utakmice 4. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Napretka! Dešavanja sa meča iz minuta u minut možete pratiti na portalu Informer.rs