Autor: Informer.rs

10.08.2021.

21:37

Foto: Starsportphoto

Sport

STANKOVIĆ NIJE RAZOČARAN! Otkrio zašto je IZVEO Kataija posle sat vremena

Posle meča je trener crveno-belih Dejan Stanković izneo prve utiske.

Najteži i najtužniji poraz. Ne mogu biti razočaran. Odgovornost je na meni. Ako treba krivac, to sam ja. Žao mi je zbog njih i zbog naših navijača što ne idemo dalje. Ovako vruće glave, možda je bolje da prespavam, pa da vidimo sta ćemo i kako ćemo dalje - rekao je Stanković na početku konferencije posle meča.

Ne mogu sad vruće glave da ti kažem šta su razlozi poraza. Imali smo šanse, primili gol iz prekida. Rano je za analizu. Šta god sad da kažem nema svrhe. Momci su dali sve od sebe. Ako je odgovornost na nekome, onda je samo na meni. Oni sa ponosom brane naše boje.

Niste razočarani, da li to znači da ste zadovoljni?

- Nemam odgovor.

- Biće teško dići ekipu, ali mora da se ide napred. Biće opet "Marakana" puna, kotrljaće se lopta, padaće veliki - izjavio je Stanković.

Potom je usledilo pitanje o Moldavcima.

- Nije me iznenadila igra Šerifa. Igrali su kao i uvek, direktno, preko svih. Kad ne uspeš da prekineš neku loptu na njihovoj trećini ili polovini, znali smo da neće biti lako znali smo šta znaju, na čemu insistiraju.

Stanković ne može tek tako da se okrene prelaznom roku posle ovog poraza.

Ne znam sad, otvara se milijardu pitanja kad se ne prođe. Ispao sam, to mi odzvanja u glavi, ne mogu da se prešaltam na druge stvari. Videćemo kako ćemo dalje, u kom pravcu - kazao je strateg šampiona Srbije.

Katai je izašao sredinom drugog poluvremena, što je za mnoge bio šok.

- Nije trenirao četiri dana, uspeo je da stisne zube, polupovređen je izašao, izdržao je koliko je izdržao. Reskirao je da ostane dva tri meseca van terena.

Informer

Aleksandar Katai

Na kraju, Deki je imao jasnu poruku.

Zvezda smo i znamo gde smo. Da će biti teško, biće. Uvek sam iskren, neko to ceni neko ne. To je to, pričaću kad prespavam - zaključio je Stanković.