Autor: Informer.rs

12.08.2021.

19:50

Foto:

Sport

Zvezda iznenada zaradila velike pare! Crveno-beli profitirali od Ilićeve prodaje!

Čekao se poslednjih meseci dogovor Verone i Mančester sitija oko prodaje Ivana Ilića u redove italijanskog kluba, a danas je posao i zvanično završen. Bivši "đak" Crvene zvezde potpisao je petogodišnji ugovor sa Veronom, a Italijani će za srpskog vezistu platiti 7.500.000 evra! 

Ipak, tu nije kraj svim plaćanjima. Kako saznaje "Mozzart sport" Verona se obavezala da će u zavisnosti od igara Ivana Ilića plaćati Mančester sitiju bonuse koji mogu da stignu i do tri miliona evra. 

Ukoliko Ilić bude odigrao 40. utakmica za Veronu, Siti će dobiti još milion, za 60. meč još milion, a ukoliko Srbin stigne i do 100 nastupa u dresu Verone engleski klub će zaraditi jop 500.000 evra. Isto toliko će koštati i prvi nastup Ivana Ilića u dresu reprezentacije. 

Informer

Prodaja Ilića neće radovati samo vlasnike Sitija, već i sve u Ljutice Bogdana. Zvezda je u ugovoru o prodaji sačuvala 10 procenata od narednog transfera što znači da će zaraditi nešto više od 700.000 evra. Lepe pare budući da su crveno-beli izgubili milione blamažom u Tiraspolju.