Autor: Informer.rs

13.08.2021.

12:44

Foto:

Sport

PADA POTPIS NA MARAKANI! Navijači Zvezde van sebe! Bio je pred odlaskom!

Milan Pavkov trenutno nije prva opcija, ali kako prenosi Mozzartsport, trebalo bi tokom današnjeg dana da potpiše novi ugovor.

Pavkov će se šampionu Srbije tako obavezati do 2024. godine. Stari ugovor je napadaču isticao u januaru 2023. godine, a novim čelnici kluba žele da mu pokažu da je važan šraf ove generacije.

Informer

Milan Pavkov

Momak koji je još 2017. godine stigao na Marakanu iz niškog Radničkog za 400.000 evra i procente od dalje prodaje, dobiće i neznatnu povišicu.

U prvoj godini, kako navodi pomenuti izvor, novog ugovora zarađivaće 22.500 evra mesečno uz određene bonuse kada je reč o individulanim i kolektivnim uspesima.

Ove sezone Pavkov je odigrao samo dve utakmice tačnije samo 60 minuta takmičarskog fudbala. Dobio je šansu na prvenstvenoj premijeri protiv Vojvodine, dok je u drugom poluvremenu učestvovao u porazu od Kairata u Almatiju. Potom je imao i problem sa stomačnim virusom.

Informer

 

U dosadašnjem mandatu u crveno-belom dresu Milan Pavkov je postigao 39 golova i upisao 11 asistencija. Odigrao je 104 utakmice.

Bonus video