Autor: Informer.rs

14.08.2021.

12:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Delijama pao kamen sa srca! Zvezda dobila ogromno "POJAČANJE" pred duel sa Klužom! /FOTO/

Doživela je Zvezda pravi brodolom na gostovanju Šerifu u Tiraspolju, a posledice toga dugo će lebdeti iznad Marakane. Ipak, ukoliko žele da sačuvaju sezonu crveno-beli što pre moraju da zaborave Ligu šampiona i okrenu se plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope. 

Informer

Zabrinuo je Dejan Stanković navijače kada je na konferenciji posle poraza od Šerifa otkrio da je Aleksandar Katai morao van terena pola sata pre kraja meča zbog povrede koja bi mogla da ga odvoji od lopte na dva ili tri meseca. 

Po dolasku u Beograd, crveno-beli su dobili dva slobodna dana kako bi ohladili glavu i spremili se za duel sa Klužom koji je na programu već u sredu, budući da im je duel sa Radinikom koji je trebao da se igra večeras odložen. 

Fudbaleri Zvezde juče su se vratili trenizima, a u petak su dva puta izašli na pomoćni teren Marakane. Kako to obično biva na društvenim mrežama izašle su fotografije sa večernjeg treninga na kom se vidi Aleksandar Katai, a fotografija "Magika" oterala je bar neke od tamnih oblaka iznad Ljutice Bogdana. 

Katai je ove sezone uz Gelora Kangu pokazao najviše, ali nije imao pravu pomoć saigrača budući da su Mirko Ivanić i El Fardu Ben van prepoznatljive forme, a da Filipo Falko nije pokazao konstantost. Uz to, Zvezda ima ogroman problem sa napadačem, Milan Pavkov je imao problema sa stomačnim virusom, Loi Dioni nije u stanju da odigra poluvreme fudbala na visokom nivou, dok je Nikola Krstović daleko od nivoa koji zahteva Liga šampiona! 

Po svemu sudeći Zvezda će Kluž dočekati sa Kataijem u timu, a to će biti veliki adut za Dejana Stankovića i crveno-bele pred dvomeč sa nezgodnim rumunskim timom!