Autor: Informer.rs

16.08.2021.

12:09 >> 12:17

Foto: printscreen

Sport

STANKOVIĆ OTKRIO! Bez Falka na Kluž! Ova dva meča su ZA PROĆI! Kako?! Nema veze!

Doživela je Zvezda pravi brodolom na gostovanju Šerifu u Tiraspolju, a posledice toga dugo će lebdeti iznad Marakane. Ipak, ukoliko žele da sačuvaju sezonu crveno-beli što pre moraju da zaborave Ligu šampiona i okrenu se plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope!

Trener šampiona Srbije Dejan Stanković, na početku konferencije potvrdio je da neće moći da računa na Filipa Falka!

Informer

 

- Imamo problem sa Falkom! Ima istegnuće mišića,tako da neće biti u protokolu! Ostali su okej - rekao je Stanković i nastavio:

-  I njima, kao i nama, važna utakmica. Nekad i kad boli moraju da se stegnu zubi. Pa posle ove utakmice ćemo da saniramo sitnice. Videćemo kako ce Kluž da izađe. Znamo šta nam je činiti. Nisam se čuo ni sa kim od bivših saigrača iz rumunije!

Informer

 


Ovo će biti Dragovićeva stota utakmica u Evropi?

- On je uvek spreman da pokida. Dosta teško emotivno pada ovo što je bilo protiv Šerifa. Radili smo na tome, da se psihički uzdignemo. Sad će se videti jačina grupe, jačina želje i volje. Igrati grupnu fazu Lige Evrope je veliki uspeh - rekao je Stanković i dodao:

Informer

 

- Fali nam ove sezone koji gol više, jedan gol u ranoj fazi menja nastup, menja tok utakmice. Prošle godine smo dosta golova davali iz prekida, sad nam to ne ide bas najbolje, ali otvorice se, bice i to! I dalje ostajem pri tome da ce ekipa igrati kako joj mi dozvolimo. Ako dopustis, uzese vam pola sata. Mi nemamo Šta da kalkulišemo. Ove dve utakmice su za proći, da li lepo ili ružno, nema veze. Važno je da prodjemo. Naši navijači su iza nas i pružaju nam podršku, idemo na prolaz!