Autor: Informer.rs

16.08.2021.

15:55

Foto:

Sport

DRULOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! Zvezda NIJE SMELA DA KVARI UGLED ispadanjem od Šerifa!

Crvena zvezda je ispala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od šampiona Moldavije Šerifa, ali će imati priliku da se plasira u Ligu Evrope, pošto u plej-ofu igra protiv rumunskog Kluža.

Informer

 

Ako ni njih ne uspe da pobedi, igraće Ligu konferencija.U Ligi konferencija je samo Partizan stigao do plej-ofa, dok su Vojvodina i Čukarički ispali.

Drulović je analizirao učinak u intervjuu za "Sportski žurnal".

- Crveno-beli su prošle godine eliminisani od Omonije sa Kipra, a ove od tima iz Moldavije. Uz poštovanje prema Šerifu, crveno-beli ne smeju da krnje ugled na taj način, videćemo kako će da prođu protiv Kluža. Rumunski tim me nije impresionirao protiv banjalučkog Borca na startu kvalifikacija za Ligu šampiona - rekao je Drulović.

Informer

 

Vojvodina je u revanšu trećeg kola kvalifikacija za LK izgubila od LASK-a u Austriji 6:1, dok je Čukarički izgubio 5:1 od Hamarbija u Švedskoj.

- Očekivao sam više od Čukaričkog, s obzirom na igru i pobedu u prvoj utakmici. Očigledno je da su Brđani bili impresionirani ambijentom, loše su ušli u utakmicu, psihološki su brzo pali, kad su se vratili bilo je kasno da nešto promene. Velika je razlika u kvalitetu između LASK-a i Vojvodine. Nije dobro za naš fudbal da naša dva tima prime 11 golova - jasan je Drulović.