Autor: Informer.rs

17.08.2021.

15:46

Foto:

Sport

BIVŠI ZVEZDIN ŠTOPER OTKRIO RUMUNIMA! Crveno-beli imaju dobre igrače, ALI NEŠTO NIJE U REDU!

Leta 2013. godine, kada je u Crvenu zvezdu iz rumunskog FCSB stigao iskusni štoper Novak Martinovi imao je iza sebe lep staž u Rumuniji!

Obožavali su ga navijači Steaue, ali se u Beogradu nije najbolje snašao!

Informer

 

Izgubio je ubrzo mesto u timu i potom napustio Marakanu. Ipak, odlično je upućen u dešavanja i u srpskom i u rumunskom fudbalu, pa su ga zbog toga mediji iz Bukurešta zamolili da napravile priču oko večerašnjeg duela između Crvene zvezde i Kluža.

- Crvena zvezda je ove sezone imala najlakši put do Lige šampiona. U klubu postoje igrači koji uzimaju mnogo novca za srpske prilike, između 600 i 700 hiljada evra. Nisu uspeli da prođu Šerif i sad su pod velikim pritiskom. Zvezda nema stabilnost u igri, nikada se ne zna šta mogu da urade. Ne bi me iznenadilo da odigraju fantastično i pobede Kluž sa 3:0, ali moguće je i da Kluž slavi u Ljutice Bogdana. Zvezda ima jako dobre igrače, ali nešto nije u redu oko tima- poručio je Novak Martinović.

Informer

 

Nekadašnji štoper je Rumunima potvrdio da šta god da se desi, Zvezda neće biti bez podrške navijača...

- Atmosfera na stadionu će biti odlična. Bar se meni tako čini. Verujem da će na tribinama biti 30.000 navijača. Kada je tim doputovao iz Tiraspolja nekoliko stotina navijača je došlo na aerodrom i igračima pružilo podršku. Zvezda je igrala odlično poslednjih godina. Navijači to nisu zaboravili! Najopasniji su Katai, koji igra po levom krilu. Zatim Kanga i Ivanić. U odbrani dominira Dragović, tu je i Krstičić. On je odličan fudbaler, ali deluje kao da još nije spreman. Siguran sam da će Zvezda igrati mnogo bolje za nekoliko sedmica. To je definitivno najveći problem Crvene zvezde - zaključio je Novak Martinović.