Autor: Informer.rs

18.08.2021.

16:16

Foto: Starsportphoto

Sport

Pavkov puca od samopouzdanja! Meč sa Klužom je bio samo početak

Popularni "ubica velikana" je u utakmici na stadionu "Rajko Mitić" postigao gol glavom već u petom minutu, a u završnici prvog poluvremena je maestralno grudima spustio loptu za Aleksandra Kataija koji je udvostručio prednost šampiona Srbije.

- Ponosan sam na svoje saigrače, na ovaj tim i to što smo uspeli da pokažemo svu našu snagu kada je bilo bitno. Mislim da su se zvezdaši, još jednom, uverili koliko ovaj tim može i da je sve ono što se dešavalo pre toga bio rezultat lošeg perioda koji je iza nas. Želim da se zahvalim upravi i treneru koji su verovali u mene i ponudili mi produženje ugovora baš pred ovaj meč. Drago mi je što sam pomogao da Zvezda odigra još jednu dobru partiju u Evropi i siguran sam da je ovo samo početak - istakao je Zvezdin golgeter.

Informer

Proslava gola Milana Pavkova na meču sa Klužom

Nakon vodećeg gola koji je postigao Pavkov, tribine "Marakane" su "eksplodirale" i sa njih se začula dobro poznata pesma "Hej, Pavkov, skoči daj gol glavom".

Posebna zahvalnost ide ka zvezdaškoj publici koja je bila uz nas sve vreme, uz mene takođe i nadam se da će već protiv TSC-a doći u velikom broju da nam pomogne da ostvarimo vrlo važnu pobedu, jer ste i ove sezone svedoci koliko je titula važna i koliko je svaki meč na putu do njenog osvajanja bitan. Zbog toga, još jedan poziv svim zvezdašima da dođu na Marakanu u  subotu, a mi ćemo dati sve od sebe da se odužimo dobrom igrom i pobedom - dodao je Pavkov.

Crvena zvezda u subotu dočekuje TSC od 19 časova u šestom kolu Superlige Srbije.

Pet dana kasnije, u četvrtak, crveno-beli će gostovati Klužu u revanš susretu plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope.