Autor: Informer.rs

19.08.2021.

17:16

Foto:

Sport

ODLAZI NAJBOLJI IGRAČ CRVENE ZVEZDE!? Na Marakanu stigla VIŠEMILIONSKA ponuda!

Očekivali su na Marakani veliki priliv novca od ulaska u Ligu šampiona, ali je moldavski Šerif srušio nade crveno-belih. Šteta zbog neulaska u plej-of mora da se nadoknadi, a jedini način za to je prodaja. 

Informer

Marakanu je već napustio Željko Gavrić u transferu teškom 1.200.000 evra, čekaju se konkretne ponude za Veljka Nikolića i Njegoša Petrovića, a po svemu sudeći jedan standardni član startne postave mogao bi da napusti Beograd. 

Crvena zvezda u ovom trenutku ima samo jednu, ali vrlo, vrlo rizičnu ponudu. Prema saznanjima MOZZART Sporta Glazgov Rendžers je pokazao interesovanje za jednog od najboljih igrača Superlige Mirka Ivanića.

Škoti su rešeni da dovedu bivšeg reprezentativca Crne Gore i za njega plate 3.500.000 evra, što su za igrača njegovih godina dobre pare budući da je reč o zapadnjačkom klubu. Ipak, pitanje je da li su crveno-beli spremni da se odreknu jednog od najboljih igrača. 

Informer

- Imali smo ponudu iz Rusije za Ivanića. Radi se o sumi od preko četiri miliona evra, ali mi jurimo 20 u Ligi šampiona - rekao je Terzić na startu priprema. 

Ipak, Zvezda neće dojuriti tih 20.000.000 evra, te je sve realnije da bi transfer Mirka Ivanića doneo "mir" u Ljutice Bogdana i popunio kasu koja je pošteno opterećena.