Autor: Informer.rs

20.08.2021.

08:36

Foto: Starsportphoto

Sport

JOŠ JEDNA BOMBA NA MARAKANI! Holanđanin stiže u Zvezdu!

Sprema se još jedna transfer bomba u srpskom šampionu!

Pojačanje za grupnu fazu Lige Evrope trebalo bi da bude brzonogi holandski fudbaler Rišario Živković (24) koji je u završnim pregovorima sa Zvezdom!

Već ovog vikenda će Živković biti u Beogradu kako bi utanačio sve detalje, a ako ne bude prepreka obući će crveno-beli dres -  prenose "Večernje novosti".

Informer

 

Postojeći ugovor sa kineskim Čangčunom ističe u decembru, s tim da postoji mogućnost da ga ranije raskine i dođe u Zvezdu!

Živković je važio za najtalentovanijeg igrača u Holandiji u generaciji '96, ali do sada nije napravio karijeru kakva se očekivala od njega. Nakon što je zablistao kao tinejdžer u dresu Groningena, prešao je 2014. u Ajaks u kome nije mogao da dođe do izražaja. Išao je na pozajmice u Viljem II i Utreht, da bi potom zablistao u belgijskom Ostendeu.

Bio je i na pozajmici u Šefild junajtedu u kome se nije snašao, tako da se vratio u Čangčun...

Podsetimo, Živković je rođen 1996. godine u Asenu, a nosi majčino prezime. Otac iz Kurasaoa ih je napustio kada je bio dečak, a uprkos pokušajima FSS da zaigra za Srbiju - to se nije desilo i igrao je za mlađe reprezentacije Holandije.